Δώρα και Εκπτώσεις

Κλειστε ΜαθημαΒιντεο

Δωρα και Εκπτωσεις

Εκπτώσεις και Προσφορές

1 Μήνας, 4 Μαθήματα με έκπτωση 38%!

Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα!

10 Μήνες, 40 Μαθήματα συν μαθήματα Θεωρίας με έκπτωση 78%!

1 Μήνας, 8 Εντατικά Μαθήματα συν μαθήματα Θεωρίας με έκπτωση 78%!

Δωρα και Προσφορες

Δωροκουπόνι

Είναι σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις το δώρο της μουσικής σε ένα λάτρη της κιθάρας!

 Το δωροκουπόνι για τα μαθήματα κιθάρας, αφορά τόσο αρχάριους όσο και ερασιτέχνες κιθαρίστες με μεγαλύτερη εμπειρία που αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν το παίξιμο τους και την μουσική τους αντίληψη.

Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες  με την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή, μπορούν όμως να πραγματοποιηθούν και διαδικτυακά εάν ο κάτοχος ζει σε άλλη πόλη ή μέρος του κόσμου.

Να ποια είναι η διαδικασία:

Αγοράζετε ένα δωροκουπόνι για το άτομο της επιλογής σας, χωρίς να απαιτείται να γίνει ταυτόχρονα προκράτηση συγκεκριμένης ώρας στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Στην συνέχεια, εναπόκειται στον κάτοχο του να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να προγραμματίσουμε την ώρα του μαθήματος σε μια κατάλληλη στιγμή για όλους.

 Αυτή είναι μια ευκαιρία για ένα διαφορετικό δώρο καθώς μπορεί να προσφέρει στον κάτοχο του νέα κίνητρα για να ασχοληθεί με την μουσική ή να τον βοηθήσει να ξεπεράσει γρήγορα όσα εμπόδια συναντά στις κιθαριστικές του διαδρομές.

100€

Προσφέρετε ένα πρόγραμμα 4 μαθημάτων (4 x 60 λεπτά)

Συνεργατες

Μερικοί από τους Συνεργάτες μας

Ακολουθηστε Μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

elΕλληνικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Κάντε την εγγραφή σας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας, για προσφορές και δώρα. Επίσης θα μπορείτε να λαμβάνετε pdf αρχεία με επιπλέον υλικό από τα δωρεάν μαθήματα.

Η Εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!