Κλείστε το Μάθημά σας

Υπηρεσιες

Κλείστε το Μάθημά σας σε Μερικά Απλά Βήματα

Μαθηματα

Ατομικό Μάθημα

Τα μαθήματα κιθάρας είναι ανοιχτά σε όλους, αρχάριους χωρίς καμία προηγούμενη μουσική γνώση, ικανούς ερασιτέχνες αλλά και σε επαγγελματίες μουσικούς που αναζητούν έναν οργανωμένο τρόπο προσέγγισης της μουσικής πληροφορίας. Χάρη στο πάθος και την μεγάλη εμπειρία μου στον τομέα της μουσικής εκπαίδευσης, μπορώ να σας παρέχω το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στους στόχους και τις τρέχουσες ικανότητές σας.

Τα μαθήματα αφορούν όλα τα μουσικά στυλ και περιλαμβάνουν τη χρήση ηλεκτρικής, ακουστικής, jazz ή ακόμη και κλασικής κιθάρας. Όποιες και αν είναι λοιπόν οι μουσικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα επωφεληθείτε παρακολουθώντας ένα από τα πιο σύγχρονα μουσικά εκπαιδευτικά προγράμματα και θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάντε ταυτόχρονα κράτηση για τα μαθήματα θεωρίας ή για να συμμετέχετε σε ένα μουσικό σύνολο και ελάτε να δούμε μαζί όλα τα πλεονεκτήματα ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Καθώς όλα τα μαθήματα κιθάρας είναι εξαιρετικά εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός, είστε ευπρόσδεκτοι να αποφασίσετε εάν θα θέλατε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις που διοργανώνονται στην Ελλάδα από το University of West London (Grade and Diploma Exams) πιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τις μουσικές σας σπουδές.

Ποτέ τα μουσικά ταξίδια δεν μοιάζουν μεταξύ τους…
Σας περιμένω ν’ ανακαλύψουμε μαζί όλες αυτές τις νέες διαδρομές, τους νέους προορισμούς!

Enjoy the journey

Η διάρκεια των ατομικών μαθημάτων είναι 60’ και γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες  με την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή ώστε ο μαθητής να δημιουργεί μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εντύπωση για τον ήχο του και να απολαμβάνει ένα ευχάριστο και άρτιο μάθημα. Επίσης, ένα πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό studio με 2 ξεχωριστά playrooms/recording rooms και ένα control room, είναι προσβάσιμο από όλους τους μαθητές που θέλουν να δημιουργήσουν, να ηχογραφήσουν τη δική τους μουσική, να παίξουν μαζί με άλλους και να γνωρίσουν την απόλαυση του jam.

Καθώς όλα τα μαθήματα είναι εξαιρετικά εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός, είστε ευπρόσδεκτοι να αποφασίσετε εάν θα θέλατε να συμμετάσχετε στις βαθμολογημένες εξετάσεις του University of West London(Grade and Diploma Exams).

 

Μαθηματα

Εντατικά Μαθήματα Κιθάρας

Τα εντατικά μαθήματα κιθάρας είναι ιδανικά για όσους επιθυμούν να σημειώσουν μεγάλη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης μια συχνή επιλογή όσων έχουν προγραμματισμένες μουσικές εξετάσεις / audition και χρειάζονται μια συνεχή παρακολούθηση, αλλά και μουσικών που θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να γνωρίσουν μια νέα μεθοδολογία και έναν οργανωμένο τρόπο προσέγγισης της μουσικής πληροφορίας.

Παρακολουθώντας έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων θα μπορούμε μαζί να εστιάσουμε στην επίλυση πιο ειδικών θεμάτων στο παίξιμό σας και να φτιάξουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης. Τα εντατικά μαθήματα πραγματοποιούνται 2 έως και 3 φορές την εβδομάδα, για όσες εβδομάδες εσείς επιθυμείτε.

Μαθηματα

Κλείστε ένα Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα

Μας αρέσουν τα «ταξίδια» και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία που δίνεται σε δάσκαλο και μαθητή να ξεκινήσουν ακόμη ένα! Ποτέ μια διαδρομή δεν μοιάζει με την άλλη και ο ρόλος του οδηγού πρόκειται να ανήκει και στους δύο.  Σε αυτή την πρώτη συνάντηση θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα βασικό δίαυλο επικοινωνίας, να κατανοήσω τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας αλλά και να σας παρουσιάσω όλες τις επιλογές των μαθημάτων που προσφέρονται.

Λοιπόν, όχι απλά άλλο ένα δοκιμαστικό μάθημα!

 

Πιο συγκεκριμένα, ΔΕΝ πρόκειται για μία εξέταση των παικτικών σας ικανοτήτων αλλά περισσότερο για μια αξιολόγηση του επιπέδου σας. Μαζί στην συνέχεια θα επιλέξουμε το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών που θα ταιριάζει στους στόχους και τα ενδιαφέροντα σας.

Μέσα σε αυτές τις μικρές μουσικές ομάδες θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με άλλους μουσικούς, να παρατηρήσετε και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα από την πρόδο των υπολοίπων αλλά και να χειρίζεστε με τρόπο άμεσο όλες τις γνώσεις σας και τα μουσικά σας εργαλεία.

Μαθηματα

Ομαδικά Μαθήματα

Τα ομαδικά μαθήματα έχουν πιο αυξημένα κίνητρα και αλληλεπίδραση και άρα είναι πιο αποτελεσματικά και πιο διασκεδαστικά, ενώ απαιτούν από τους σπουδαστές μεγαλύτερο επίπεδο ανεξαρτησίας, πρωτοβουλίας και ευθυνών ώστε να λειτουργήσουν σε μία τάξη.

Σε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων θα έχετε να μάθετε πολλά τόσο από τον δάσκαλο όσο και από τους ίδιους τους συμμαθητές σας.

Τα ομαδικά μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε διά ζώσης αλλά και On Line.

Έχουν μηνιαίο κόστος 50, λειτουργούν σε εβδομαδιαία βάση και έχουν διάρκεια 90΄.

Ομαδικά Μαθήματα

Μαθαίνουμε να παίζουμε μαζί ο ένας για τον άλλο και μοιραζόμαστε πρωτοβουλίες σε ένα περιβάλλον όπου η αναγνώριση και η κριτική είναι ευπρόσδεκτες.

Τα συγκεκριμένα τμήματα δημιουργούνται από μαθητές που θέτουν παρόμοιους στόχους και έχουν τις ίδιες δεξιότητες.

Θεωρία Μουσικής

Η βαθιά γνώση της θεωρίας σίγουρα αυξάνει τη μουσική μας αντίληψη. Πέρα από την κατανόηση της τεράστιας μουσικής κληρονομιάς, αποτελεί και ένα σημαντικό εργαλείο αναζήτησης της ταυτότητας του κάθε μουσικού.

Μουσικά Σύνολα

Αναζήτησε τη δική σου προσωπική φωνή μέσα σε κάποιο μουσικό σύνολο! Ανεξαρτήτως επιπέδου και μουσικού ύφους, οι σύχρονες εγκαταστάσεις μας γίνονται η αφετηρία της μουσικής σου πορείας πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μας.

Θεωρία στην Πράξη

Ένα μάθημα θεωρίας όπου τη θέση του πεντάγραμμου παίρνει το όργανό σου! Μέσα από το συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων ενθαρρύνεται η πρακτική εφαρμογή της θεωρητικής γνώσης, ιδιαίτερα σε σχέση με τη σύνθεση και τον αυτοσχεδιασμό.

Ακολουθηστε Μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Κλείστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα

elΕλληνικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Κάντε την εγγραφή σας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα μας, για προσφορές και δώρα. Επίσης θα μπορείτε να λαμβάνετε pdf αρχεία με επιπλέον υλικό από τα δωρεάν μαθήματα.

Η Εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!